Javni natječaj za upis na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u jesenskom roku 2020-21

Poštovani,

                u privitku Vam dostavljamo obavijest o natječaju i sve potrebne informacije za upis na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u jesenskom roku. Broj slobodnih mjesta po smjerovima možete vidjeti u dopisu u privitku.

Posebno ističemo da se kandidati preko www.postani-student.hr mogu početi prijavljivati već sada, a dokumente za prijavu za upis na studij trebaju poslati na Fakultet isključivo preporučeno poštom od 31.8. do 4.9.2020. godine. Razredbeni postupak održati će se u srijedu, 9.9.2020. godine.

Također, skrećemo Vam pažnju da Studijski centar za izobrazbu trenera pruža mogućnost obrazovanja trenera prvostupnika što omogućava kandidatima da, završetkom ovog trogodišnjeg studija, ispune zakonsku obvezu i ostvare adekvatnu razinu obrazovanja potrebnu za rad u sportu.

U slučaju potrebe za bilo kakvim dopunskim informacijama, možete nas slobodno kontaktirati na niže navedeni broj telefona ili u Studentsku referadu na broj: 01/ 36 58 625.

S poštovanjem, lijepi pozdrav,

dopis natječaj 2020-21-jesenski rok

Natjecaj__IZOBRAZBA_TRENERA_-_IZVANREDNI_ak._2020-21.godina

Natjecaj_IZOBRAZBA_TRENERA_-_REDOVITI_ak._2020-21.godina

OBRASCI_ZA_PRIJAVU_-_Izobrazba_trenera,izvanredni_studij[1]

OBRASCI_ZA_PRIJAVU_-_Izobrazba_trenera,redoviti_studij[1]

SAZETAK-upute_za__prijavu__IZOBRAZBA_TRENERA_(kandidati_koji_su_polagali_drzavnu_maturu)[1]

SAZETAK-upute_za__prijavu_IZOBRAZBA_TRENERA_(kandidati_koji_su_srednju_skolu_zavrsili_prije_2009.-10.)[1]