Jednodnevna edukacija za psihologe – “Mindfulness in sport”.

U organizaciji Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društvaAdam Kocian (mentalni trener i bivši profesionalni odbojkaš) i prof. dr. sc. Renata Barić (sportska psihologinja, profesorica na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu) održat će jednodnevnu edukaciju za psihologe pod nazivom “Mindfulness in sport”.

Stručna edukacija održat će se na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u subotu 25. lipnja 2022. od 9 do 17 sati. Riječ je o interaktivnoj radionici koja će dati uvid u primjenu i korištenje tehnika mindfulnessa u radu sa sportašima u području psihološke pripreme.

Dan kasnije, u nedjelju 26. lipnja 2022. od 9 do 17 sati, organiziran je simpozij pod nazivom “Reach your full potential with sport psychology” na kojemu će predavanja održati velik broj stručnjaka iz područja psihologije sporta. Simpozij će se održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a sudjelovanje psihologa na edukaciji i simpoziju vrednovat će se bodovima prema pravilniku Hrvatske psihološke komore.

Simpozij je namijenjen psiholozima, kineziolozima, studentima, sportašima, trenerima, članovima stručnih sportskih timova i roditeljima mladih sportaša.

Dodatne informacije možete potražiti putem e-maila: psihologija.sporta@kif.hr

Obavijest – edukacija i 4. međunarodni simpozij psihologije sporta – LETAK

REGISTRACIJSKI_OBRAZAC_-_edukacija_i_simpozij_psihologije_sporta 2022