This page was exported from Zajednica sportskih udruga i saveza Brodsko-posavske županije [ http://www.zsuis-bpz.hr ]
Export date: Tue Jul 16 11:34:03 2024 / +0000 GMT

Zaštita privatnosti


Naša obveza čuvanja privatnosti (čuvanja informacija)


zastita_privatnosti

Zaštita privatnostiVaša privatnost nam je bitna. Da bismo Vašu privatnost bolje zaštitili, pružamo Vam ovu obavijest u kojoj Vam pojašnjavamo našu «online» praksu u pogledu informacija, te što možete izabrati od načina na koji se Vaše informacije prikupljaju i koriste. Da bi lakše pronašli ovu obavijest, učinili smo je dostupnom na našoj početnoj stranici (homepage) i isto tako pri svakom koraku gdje se mogu zatražiti informacije koje tražitelj osobno identificira (prepoznaje).
Informacije koje prikupljamo


zastita_privatnosti_informacije

Informacije koje prikupljamoOva obavijest se primjenjuje na sve informacije koje su prikupljene ili predane putem zsuis-bpz.hr web stranice, ili bilo koje od stranica u vlasništvu Zajednice sportskih udruga i saveza BPŽ (npr. internet trgovina). Na nekim stranicama možete naručiti proizvode, podnijeti zahtjeve i registrirati se za primanje materijala. Informacije/podaci koje se uzimaju na ovim stranicama su:

  • Ime

  • Adresa

  • Email adresa

  • Telefonski broj

  • (itd.)


Na nekim stranicama možete predati podatke o drugim osobama. Na primjer, ako naručite poklon «online» i želite da bude poslan direktno primatelju, morat ćete predati primateljevu adresu. U ovom slučaju, osobni podaci koji se traže su sljedeći:

  • Ime

  • Adresa

  • Telefonski broj

  • (itd.)


Način na koji koristimo informacije


zastita_privatnosti_koristenje

Način na koji koristimo informacijeInformacije koje nam dajete o sebi koristimo pri narudžbi, da bi popunili tu narudžbu. Ne dijelimo ove informacije s vanjskim suradnicima osim podataka koji su nam potrebni kod popunjavanja narudžbe.

Informacije koje nam pružite o nekom drugom koristimo kad vršimo narudžbu, i to samo zbog slanja proizvoda i potvrde isporuke. Ne dijelimo ove informacije s vanjskim suradnicima osim podataka potrebnih za popunjavanje narudžbe.

Nudimo poklon-čestitke kojima možete personalizirati (dati notu osobnosti proizvodu) proizvod koji naručujete za drugu osobu. Informacije koje nam pružite za kreiranje poklon-čestitke koriste se samo za tu svrhu, i vidljive su samo osobi koja prima poklon.

Koristimo povratne email adrese da bi odgovorili na email koji primimo. Takve adrese se ne koriste za bilo koju drugu svrhu i ne dijelimo ih s vanjskim suradnicima.

Možete se prijaviti (registrirati) na našoj web stranici ako želite primati naš katalog kao i nove ponude naših proizvoda i usluga. Informacije koje predate na našoj web stranici neće se koristiti za tu svrhu osim ako ne popunite obrazac za prijavu.

Koristimo ne-identificirajuće i opće informacije da bi bolje dizajnirali našu web stranicu i da bi takve informacije podijelili sa oglašivačima. Na primjer, mogli bismo reći oglašivaču da je X broj osoba posjetio određeno područje na našoj web stranici, ili da je Y broj muškaraca i Z broj žena popunilo obrazac za prijavu, ali nećemo objaviti ništa što bi moglo identificirati ove osobe kao pojedince.

Na posljetku, informacije koje se mogu osobno identificirati a pružene su nam «online», nikad ne koristimo ili dijelimo s drugima na načine koji nisu u skladu s onim gore navedenim bez da Vam isto ne ponudimo mogućnost odjave (opt-out) ili na drugi način zabrane korištenja u druge svrhe.
Naša obveza čuvanja sigurnosti podataka


zastita_privatnosti_cuvanje_podataka

Naša obveza čuvanja sigurnosti podatakaDa bi izbjegli nedozvoljeni pristup podacima, održavali točnost podataka i osigurali ispravnu upotrebu informacija, postavili smo odgovarajuće fizičke, elektronske zaštite kao i procedure ovlaštenja da bi sačuvali i zaštitili informacije koje prikupljamo «online». Za sve informacije koje se tiču naplate i unosa broja kreditnih kartica i sl. informacija osigurali smo i SSL certifikate, te pribavili sve potrebne dozvole banaka s kojima surađujemo. Brojevi kreditnih kartica i sl. informacije ne zadržavaju se na našim serverima, nego samo prolaze kroz njih do bankovnih servera na kojima se radi obrada i procesiranje istih podataka.
Naša obveza čuvanja privatnosti djece


zastita_privatnosti_cuvanje_podataka_djece

Naša obveza čuvanja sigurnosti podataka djeceZaštita privatnosti onih jako mladih je posebno važna. Iz tog razloga, nikad ne uzimamo i ne zadržavamo informacije na našoj web stranici od onih osoba za koje pouzdano znamo da su ispod 14 godina starosti, i niti jedan dio naše web stranice nije strukturiran tako da privuče nekog ispod 14 godina starosti.
Kako nas kontaktirati


zastita_privatnosti_kontakt

KontaktAko imate kakvih pitanja ili zabrinutosti u svezi s ovom politikom čuvanja privatnosti, molimo pošaljite nam email na: zsuis-bpz@sb.t-com.hr.
Post date: 2016-09-23 20:50:33
Post date GMT: 2016-09-23 18:50:33
Post modified date: 2017-03-03 22:52:16
Post modified date GMT: 2017-03-03 21:52:16
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com